zaterdag 25 augustus 2012

How 'strange' can life be.........

Het kitten is geen kitten maar blijkt een oude dame te zijn.
Ze zat helemaal ontdaan van de plensbui die gaande was en waarin ik thuiskwam, op de drempel van mijn voordeur..............zo zielig!
Mijn buurvrouw vertelde mij dat het niet het kitten is waar ik het voor aan zag. maar wel een poes hier uit de straat (hoogstwaarschijnlijk)........dus ik ging op pad en riep achterom; 'kom poesje kom'. Zij volgde
Op nr. 11 belde ik aan, de deur had een kattenluik, poes bleef op redelijke afstand, liep zelfs achteruit.
Ik gaf het niet veel kans. Een jongen doet de deur open, ik vraag weet jij van wie deze poes is??
ja zeker, die is van mij!  Ik vertelde wat er aan de hand was, hij reageert verbaasd........reageert niet naar de poes, geen enkele actie naar haar, behalve tegen mij....'.zij zit onder de vlooien, daar behandel ik haar voor'......Op weg naar mijn eigen huis volgt op de voet, de poes, zij heet Noesje, noes weet ik nu van hem nadat ik daarom had gevraagd.

Mijn Noesje / Noes (idem dito schildpadpoes) is vorige zomer eind augustus overleden. Zij deed veel moeite om zich te verstoppen voor mij, die laatste dagen. Toch sprong ze nog een keer op mijn bank en op schoot.....ik had niet goed door hoe ziek ze was. De dierenarts stelde mij op de hoogte en ik heb haar met pijn in mijn hart moeten laten gaan...................we waren heel  hecht ............. zij lag altijd, elke nacht tegen mijn zij of als dat niet kon in de holte van mijn buik..........zo lief! maar soms ook lastig. Je wilt ook wel eens wat anders.....toch?
Gisterenavond dacht ik nog even, zal Noor zo naar haar blazen omdat ze eruit ziet als Noes.......alhoewel (1) Noes en Noor waren twee dikke vriendinnen...............Noes stond wel bovenaan in de hierarchie, zij bepaalde wie  waar mocht zitten, liggen en luieren. Alhoewel (2) Mijn Noes is veel mooier en witter,.....
Noor heeft nu al een jaar het rijk alleen en laat dat ook vaak blijken, mijn borst en buik is eigenlijk haar terrein.......... evenals mijn bed, kleding, slaapkamer, buro, laptop, boeken, overal waar ik ben daar duikt zij ook op en zet haar voeten net daar waar het niet zou moeten!!

Ze zoekt me.......wacht luid spinnend op mij achter de PC, en heeft een eindeloos geduld als ik weer eens vergeet hoe laat het is.........(soms heel zachtjes.... miauw, waar blijft mijn eten??) 'savonds maken we een wandeling samen, en klimmen in bomen, spelen we verstoppertje en een wedstrijdje wie kan het snelste rennen??????????zij wint altijd van mij, met zowel verstoppen, klimmen als rennen...........reden voor mij dus om in het geheim aan conditieverbetering te doen!

WOE WEI  hoor ik in mijn hoofd..........Doen door niets--doen
Chinees of Japans?? There she is the eastern girl in mij. Als ik de bron van Woe Wei weer vind dan laat ik het weten!
Ik ben benieuwd hoelang deze oude dame Noes nog bij mijn deur komt bedelen............
of.....zou het..... echt???? wil mijn Noes aandacht??..........wellicht een bloem bij haar portret? Of portret naast mijn bed.........?  Ik geef mijn fantasie de vrije loop.....zo maak ik mijn leven leuk!! en leuker en leuker....




kristallen schedels en contact met het verleden.



Ik heb contact gehad met mijn voor en voor-voor- en voor-voor-voor-ouders enz.
7 rijen voorouders (middels kristallen schedels) waren achter mij opgesteld..............aan al die voor-voor-voor-ouders kon ik ervaren en vragen stellend beleven wat zij vonden van mijn huidige leven............een hele aparte ervaring. + ik heb een mooie boodschap van hen gekregen.....
Wil jij dat ook beleven, ga naar de site van www.manus-skulls.com op zijn site is een filmpje van o.a. deze ervaring, van verschillende personen te zien.

Ivo-Manus maakt kristallen schedels en heeft met zijn kristallen schedel constellatie, naar mijn idee een aanvullende middel gecreeerd op het contextuele werk van Boszermeniye-Nagy.....voor diegenen die daar voor open staan.
Het is een hele aparte ervaring zoveel schedels van zoveel voorouders, ieder een eigen kristal en daardoor klankkleur (persoonlijkheid), te aanschouwen en te voelen.

Voor ieder die dat wil, neem contact op met Ivo-Manus en Stel je af op de desbetreffende voorouder die je iets wil vragen; Je zult antwoord krijgen!

Het was heel apart om het contextuele werk weer eens zo aan de lijve te ervaren.
Oude liefde roest niet, gelukkig zit het nog in mij! en kan ik het nog doorgeven...............

Toch zou ik ook nog heel graag eens een ervaring met de originele oude kristallen schedels hebben.......OEPS... dat doet mij denken aan wat een vriendin van mij zei;
'verwacht niets dan kun je ook niet teleurgesteld worden..........'
Alweer zo'n waarheid als een koe............het leven blijft leren!